Lars Blumensaadt

Lars Blumensaadt er placeret i Danmark, men tager telefonen fra hele verden.

Lars Blumensaadt har et bredt erfarings-grundlag fra erhvervslivet og har mange års erfaring med netværk, salg og service.

Lars Blumensaadt har en mangeårig, solid baggrund i nogen af Danmarks største virksomheder indenfor salg og B2B relationer.

Når du ringer til Relocare, er det Lars Blumensaadt, som tager telefonen og bistår dig med information eller guider dig videre til rette medarbejder.

 

lars blumensaadt relocare
 
Lars Blumensaadt har stor erfaring fra internationale relationer og er et virkelig hjælpsomt og behageligt menneske, som vi er glade for at have i Relocares team.

 

 

Ole Brix Andersen

Ole Brix Andersen er placeret i Danmark.

Ole Brix Andersen er en mand af mange kompetencer og talenter.

Han har en kandidatgrad i jura fra Københavns Universitet og har efter sin uddannelse haft mange prominente stillinger på f.eks. danske ambassader, et NATO kontor og Udenrigsministeriet – bare for at nævne et par stykker.

Ole Brix Andersen har boet i både Danmark og i udlandet og har oplevet flere udstationeringer og indstationeringer personligt, da han var stationeret på de danske ambassader i Beijing, Jeddah og Warszawa.

Ole var også Næstkommanderende i EØFs observatørmission i det tidligere Jugoslavien ( ECMM ) og leder af Afdelingen for udviklingsbistand til Tanzania.
Hans mange bedrifter indbefatter også at blive slået til ridder to gange, at vinde mesterskaber i sejlsport, løbe ni hele maratonløb, og gennemføre en halv ironman.

Ole Brix Andersen har til fulde vist sig at være en stærk og beslutsom atlet samt en dygtig og kompetent forretningsmand og leder. Han er udstyret med en masse viden og personlige erfaringer, der i høj grad gavner alle de expats og kunder, han rådgiver og støtter i Relocare indenfor såvel kulturel træning samt relocation.

 

 

Ole Brix Andersen

 

Ole Brix Andersen er leder af Relocares immigrationsafdeling for Danmark samt leder af immigrationsafdelingen i forbindelse med udstationering og global mobility management.

Ole Brix Andersen er ligeledes ansvarlig for alle juridiske spørgsmål i forbindelse med boligsøgning og lejekontrakter.

 

 

Morten Petersen

Morten Petersen er direktør i Relocare Taxation International ApS har været færdiguddannet som skatterevisor siden 2000, hvilket giver ham en meget dyb og solid forståelse af det danske skattesystem fra både en juridisk og talmæssig synsvinkel.

Morten har mange års erfaring med det forretningsmæssige, med ledelse og med konsulentydelser som følge af at have arbejdet som betroet rådgiver for verdensomspændende virksomheder som Mærsk, Mercedes, Panasonic, Novo Nordisk, Shell og IBM. Desuden har han rådgivet og undervist hos SKAT, forskellige danske ministerier og en stor del af landets kommuner. Alt i alt har han mere end 20 års erfaring i at arbejde med international skat samt arbejde med internationale kollegaer, ansatte og trainees.

Morten kan tilbyde en bred palette af skatteydelser og -rådgivning rettet mod virksomheder og personer, der på den ene eller anden måde arbejder med relocation / udstationering af medarbejdere og han forsøger altid at håndtere enhver udfordring med en smule humor og sætter en stor ære i at levere service af højeste kvalitet.

Morten Petersen (300x300)

 

 

Malene Stausholm-Perkins

Malene er direktør for forretningsudvikling og kundeservice.

Malene Stausholm-Perkins startede i Relocare i januar, 2016 som direktør for forretningsudvikling og kundeservice.

Malene er polyglot, taler fem europæiske sprog og har boet i Frankrig i næsten 20 år i alt. Med en baggrund i modedesign og salg, har hun med succes grundlagt og drevet sit eget tøjmærke i Frankrig indenfor brudetøj og børnetøj, som sælges til førende afdelinger i hele Europa og i USA.

Malene er af hjertet iværksætter og elsker at sætte igang og udvikle forretninger til gavn for mennesker. 

Siden hun med succes solgte sit selskab, har hun delt sin tid mellem Danmark og Paris, hvor hun har arbejdet for Magasin Group og som frivillig har arbejdet for Montessori Fonden for velgørenhed i Paris. Samtidig afsluttede hun sin kandidat i International Business og Marketing.

Malene Stausholm Perkins

 

Malene har en stor passion for forretningen og erhvervslivet – samt i de organisatoriske, operationelle og personalemæssige niveauer. Hendes ambition er, hvordan Relocares serviceydelser kan forbedre de danske virksomheders muligheder for at få og fastholde de bedste internationale familier, og i sidste ende bundlinjen hos Relocares kunder.

 

Michael Dennis Pedersen

Michael Dennis Pedersen er Relocare’s Global Mobility Legal Advisor.

Michael bestod juridisk kandidateksamen på Københavns Universitet i januar 1995 og har siden arbejde som juridisk fuldmægtig i Indenrigsministeriet, Udlændingeafdelingen og Beredskabsstyrelsen, souschef i Forsvarsministeriets 5. kontor, chef for Militærnægteradministrationen og chef for kontoret for offentlig ret i Statsforvaltningen Syddanmark. I 2013 blev Michael ansat som advokatfuldmægtig i et privat advokatfirma og beskikket som advokat af Justitsministeriet den 1. april 2014.

Han har omfattende arbejdserfaring med at styre og forhandle komplicerede juridiske projekter og samarbejde i multikulturelle sammenhænge fra 8 missioner med EU, FN, OSCE og Danida i Afghanistan, Kosovo, Liberia, Israel og Cypern, i stillinger som bl.a. Human Rights and Rule of Law Adviser, EUSR, Kabul, Afghanistan; Stabilization Adviser, Helmand, Afghanistan, og Legal Adviser, International Judicial Support Division, UNMIK, Kosovo samt som Judicial Planner, Department of Police and Justice, OSCE, Skopje, FYR of Macedonia, for at nævne nogle.

Under Michaels ansættelse i Indenrigsministeriets Udlændingeafdeling var han medlem af Flygtningenævnet I to år, og underviste i forvaltningsret ved Københavns Universitet i tre år.

 

Michael arbejder med compliance delen af global mobility, herunder de mange forskellige juridiske spørgsmål i forbindelse med for eksempel immigrationsret, udlændingeret, skatteret, national registrering, ansættelsesret, lejeret, forsikring og pension, transport af gods samt i særdeleshed de øgede krav til social sikring og EURES transfer rights for expats og forretningsrejsende. Michael assisterer også med relocation i både Sverige og Danmark, så vel som grænsegængere mellem Tyskland og Danmark og mellem Sverige og Danmark.